X

pasta jajeczna - zdrowo-domowo

Idź do spisu treści

Menu główne:

pasta jajeczna

INNE
 
 
 
 
 
 

Pasta jajeczna


 
 






Szybki i smaczny dodatek do kanapek, który można przygotować w kilka minut.
Jajka gotujemy na twardo
Po ugotowaniu zalewamy zimną wodą i studzimy
Po wystygnięciu  obieraniu z skorupek przecieramy  na tartce o grubych oczkach
W miarę drobno kroimy szczypiorek
Łączymy z jajkami  do smaku dodajemy pieprz sól majonez
Wszystko mieszamy, można podać z dodatkiem wędzonej sardynki
lub szprotki w oleju



SMACZNEGO!

 
 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego

Drogi uĚźytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

 Tak, zgadzam się na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerĂłw w celu dopasowania treści do moich potrzeb. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

 Tak, zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerĂłw w celu personalizowania wyświetlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treści marketingowych. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.